Med Kun Stig og Liv var Gosenrevyen trygt etablert i gymsalen på Gosen skole. De 2 første årene i gymsalen hadde det vært mye prøving og feiling. Nå visste vi hvordan strøm, lys, lyd og scene fungerte, og mer krefter kunne brukes til forestillingen i stedenfor til alle mulige praktiske ting. Kun Stig og Liv handlet om det kunstige kontra det levende og ekte, og den handlet om Stig og Liv som etter at de ble kjærester bare var opptatt av hverandre og glemte alle andre rundt seg. I forestillingen var det med flere gjenger; en bandgjeng, en dansegjeng, en taggegjeng og ikke minst gjengen som så for seg en royalistisk framtid gjennom giftemål med en kongelig. Forestillingen var jevn, med mange store musikalske nummer.

I Kun Stig og liv kunne vi til vår store glede registrere at det er mange flinke blåsere på skolen knyttet til Madlamark skolekorps. De siste årene har korpset vokst både i kvalitet og antall medlemmer. Det merkes i revyen, og det er kjekt. Lars Lind som arrangerer musikken for instrumenter utenom bandet har fått stadig mer å spille på.

Kun Stig og Liv var ellers preget av et ekstra mange kjærestepar, ekstra mange hyldningsdikt og mye varm stemning både på og utenfor scenen. Dermed ble det en flott revyperiode i 2002.

Galleri: